CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de maig del 2020

Des d'aquest dilluns les farmàcies catalanes amplien la dispensació a dues mascaretes setmanals per persona


A partir d’aquest dilluns 11 de maig, i en el marc de la campanya sanitària “Mascareta /Salut”, la xarxa de 3.227 farmàcies catalanes amplia la dispensació a dues mascaretes setmanals per usuari. Presentant la targeta sanitària individual, cada persona podrà accedir a una o dues mascaretes, en una única dispensació, i sota el criteri que hagin passat 7 dies des de la recollida anterior per poder adquirir-les. El Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC) recorda que les persones que puguin seguir a casa, es recomana, no trenquin el confinament per anar a recollir les mascaretes.

Des que va començar la campanya el passat 20 d’abril, ja s’han dispensat més de 3.800.000 mascaretes del total de 14 milions que el Govern de la Generalitat està fent arribar a les farmàcies catalanes de manera gradual. Concretament, les 342 farmàcies de la demarcació de Tarragona han dispensat més de 400.000 mascaretes. 

Al Barri del Port, a més de les farmàcies, l'Eslgésia Cristina Xinesa del Carrer Smith també s'ha encarregat de dispensar en diverses ocasions i de forma voluntària i gratuïta mascaretes entre el veïnat (veure).