CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 de novembre del 2020

Guanya fantàstics regals amb els comerços del Barri del Port aquest Nadal 2020


Comprar al Barri del Port tindrà premi un nadal més. El Blog del Barri del Port i l'AVV del Port promouen aquest Nadal 2020 nova campanya en suport del comerç de proximitat del barri, amb el sorteig d'una cistella de regals entre tots aquells clients que facin compres a partir de 10 euros en algun dels establiments participants, entre l'1 i el 19 de desembre.

Es tracta d'una iniciativa que ja es va impulsar el passat any entre els propis comerços, amb gran acollida i participació, i que enguany s'ha volgut tornar a impulsar amb una cistella conjunta formada amb els regals i aportacions d'aquells establiments que s'ha volgut sumar:  Buena Onda Perruquers - Forn Pastisseria Sant Miquel - Ferreteria Bonasa - Bar Els Arcs - Bar La Murga- Perruqueria Elektra Estilistes - Farmacia Fullana - Restaurant Can Xiulet - Can Domènech (Cansaladeria / Fruiteria) i Bar Moderno.

El sorteig es farà el 20 de desembre i es donarà a conèixer a les xarxes socials del Blog del Barri del Port on també s'hi podrà veure la cistella de regalls i el premiat/da la setmana següent quan es faci l'entrega.

La iniciativa nadalenca s'engloba dins la campanya i marca 'Jo compro al Barri del Port' impulsada per aquest mateix blog en suport del teixit comercial del barri.