CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 d’abril del 2021

La vegetació i els vianants guanyaran protagonisme al nou Carrer Orosi del Barri del Port

Un instant de la presentació. Foto: @TGNAjuntament

El conseller de Territori, Xavier Puig ha presentat aquest dimarts al matí el projecte de remodelació del carrer Orosi del Barri del Port, acompanyat de la presidenta de l'AVV del Port, Mari Carme Puig i Ramon Corbella, arquitecte autor del projecte.

Amb un pressupost de 590 mil euros (IVA inclòs) el projecte transformarà l'actual estat precari del carrer Orosi, com a punt de connexió entre l'estació i el carrer Apodaca cap al centre, donant lloc a un vial de via única, amb voreres més amples i reduint l'espai per als vehicles, on els vianants i la vegetació guanyaran protagonisme, especialment al tram entre Apodaca i Pau del Protectorat.

En aquest sentit s'hi plantaran noves espècies d'arbres, que s'afegiran als oms ja existents, i també s'instal.laran jardineres. Es preveu que les obres comencin a principis de 2022, amb la intenció que estiguin enllestides abans de l'estiu del mateix any.


La reforma integral del c.Orosi s'afegirà a altres actuacions recents realitzades al Barri del Port com el nou pas de vianants de la Plaça dels Carros i la supressió de la ''rotonda'' i el nou tram de vianants de la Plaça de Mitja Lluna, a espera del nou Pla Integral de la Part Baixa a llarg termini.