CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de maig del 2022

Desapareguda una menor veïna del Barri del Port i alumne del Col·legi El Carme

Foto de la menor  desapareguda que publica el Diari de Tarragona

Aquest divendres ha transcendit la desaparició d'una menor veïna del Barri del Port de Tarragona. Segons publica el Diari de Tarragona, es tracta d'Estrella Do Rego Buzdugan, de 16 anys, que va ser vista per última vegada el dimecres d'aquesta setmana.

El rotatiu assenyala que l'última persona que la va veure va ser el seu germà menor quan tots dos estaven a l'estació de Cambrils on havien d'agafar el tren de les 6.46 del matí per a venir a Tarragona, ja que són alumnes del Col·legi El Carme del carrer del Mar.

El Diari informa que viuen al carrer Lleó del Barri del Port amb el pare qui té la custòdia, però estaven uns dies amb la mare a Cambrils i la nena va dir al germà que s'avancés que ella aniria més tard, tot i que no ho va fer. Hauria estat el centre qui hauria alertat de la seva absència quan hi havia una excursió programada aquell matí.

El rotatiu informa que Estrella mesura 1,72, pesa 48 quilos i és de complexió prima. Té el cabell castany i llis a l'altura de les espatlles. Té ulls marrons i usa ulleres. També que el dia que va desaparèixer anava vestida amb uns texans trencats, camisa negra de màniga llarga, sabatilles esportives de color rosa i una motxilla rosa amb un arc de sant martí. Portava també arracades i un pírcing en la part superior de l'orella dreta, així com un collaret d'estrelles.

En declaracions al rotatiu, la família assenyala que no tenia problemes a l'escola ni amb ningú i que mai havia marxat de casa i que es troben força preocupats i demanen ajuda per cercar-la.

En aquest sentit, cal contactar amb els Mossos d'Esquadra al 112 davant qualsevol classe d'informació. Els cossos policials ja haurien obert investigació, indica el Diari.