CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de maig del 2022

El Barri del Port estrena la ''pulpina Clementina'', nou gegantó manotes infantil

Pulpina, el nou gegantó manotes infantil. Foto: Blog Barri del Port

La Plaça dels Carros va ser l'escenari aquest dissabte de la presentació de Clementina, el nou gegantó manotes de caire infantil en forma de pop.

Clemente Manero creador del gegantó.
Foto: Blog Barri del Port

El seu creador, Clemente Manero, portador dels Gegants del Port i veí del barri, va assenyalar que ''feia temps que ronadava la idea i necessitat d'oferir als infants la possibilitat de portar un gegantó apte per a ells i ara és una realitat''. 

La presentació va tenir lloc a Pl.Carros. Foto: Blog Barri del Port

Clementina ja compta amb un grup de portadors/es.
Foto: Blog Barri del Port

D'aquesta manera, l'element en forma de pop, relacionat amb el mar i en sintonia amb el Barri del Port, compta ja amb un grup de nens i nenes portadors, identificats amb la samarreta de la 'Clementina', que van rebre un diploma durant la presentació i el van fer ballar acompanyats dels manotes del barri, Mariner i Bruixa Petra, com a padrins.

L'acte va coincidir amb el Mercat de la Pagesia.
Foto: Blog Barri del Port

L'acte va coincidir a més amb el Mercat de la Pagesia dinamitzant un dissabte més la seva activitat a la plaça i amb bon temps. D'altra banda, una hora abans va tenir lloc a la Plaça dels Infants la 1a plantada col·laborativa de Parcs i Jardins en el marc de #TGNVilaFlorida (veure). 

A continuació podeu veure el vídeo de Barri del Port TV i (aquí) el recull de fotos.