CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de maig del 2022

La Nit dels Museus 2022 aquest dissabte 14 de maig al Moll de Costa amb el Museu del Port i el MNAT

Aquest dissabte 14 de maig se celebra La Nit dels Museus 2022 amb l'activitat “8è Viatge a constel·lació museu”, una visita guiada nocturna pels museus i institucions culturals de la ciutat, en la qual participa, entre d'altres, el Museu del Port de Tarragona i el MNAT (Museu Nacional Arqueològic de Tarragona), tots dos al Moll de Costa.

La ruta guiada tindrà lloc a partir de les 17h a un cost de 2 euros amb àlbum i enganxines amb la peça de cada museu per completar la ruta i les places ja estan exhaurides. Igualment es poden fer les visites de manera individual ja que l'entrada als museus serà gratuïta.


Per la seva proximitat i ubicació enguany s'han unit per oferir de manera complementària també 'La Petita Nit dels Museus' amb un seguit de propostes per al públic familiar.

És el cas del taller de manualitats 'Pescadores, remendadors...Ecolleix la teva manualitat!' aquest dissabte de 19h a 21h per crear decoracions de pescadores, remalladors i peixos. Activitat per infants de 6 a 10 anys. D'altra banda, 'Pinta el conte de la Vicenta, la peixatera!' de 19h a 21h per acolorir les imatges de l'últim conte de la col·lecció 'Petit Museu i coneix a Vicenta, venedora de peix a Tarragona'. Finalment l'Escape room del misteri del pirata Joan Torrelles' en que el temible pirata Joan Torrelles empresona als visitants al seu vaixell, i caldrà ser capaços de resoldre les seves proves per recuperar la llibertat. Dirigit a famílies amb infants a partir de 10 anys. 

D'altra banda en motiu del 22è aniversari del Museu del Port, aquest divendres a les 20h l'activitat 'Viatgem per la història del Port', una visita teatralitzada amb diferents personatges presentats en la darrera dècada de la programació del Museu, i diumenge a les 11h 'Un mar de gavines!', activitat familiar per observar les tipologies de gavines al Port Tarragona mentre es fa el viatge amb la 'Golondrina'. Activitat guiada per Ferran Aguilar, expert en natura.



Finalment el proper dimecres 18 de maig Dia Internacional dels Museus a les 16h el Museu del Port ofereix el Concert Trio Jazz de 16h a 20.30h amb músiques nòmades entre fronteres amb Queralt Camps, Carles Gutiérrez i Pere Nolasc Turu.

Totes les activitats són gratuïtes amb reserva prèvia . Exceptuant l'activitat "Viatge a la constel·lació Museu que té un aforament limitat, al 977 259434 o museuport@porttarragona.cat.