CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de maig del 2022

L'Ajuntament de Tarragona tanca un carrer de la Pl.dels Infants i convoca una plantada col·laborativa

El carrer ha quedat tancat amb jardineres. Foto: Blog Barri del Port

L'Ajuntament de Tarragona, mitjançant la conselleria de Parcs i Jardins, ha tancat recentment el trànsit d'un dels carrers laterals de la Plaça dels Infants amb jardineres per donar més visibilitat a l'arc de l'antiga fàbrica De Muller que s'havia conservat en aquest punt i donant major continuïtat i peatonalitat a la plaça.

El tancament suposa la supressió de places d'aparcament prioritzant
espai peatonal, de joc i gaudi. Foto: Blog Barri del Port

A espera de conèixer si s'hi farà alguna altra intervenció o si es pavimentarà la calçada permetent una millor organització d'actes en aquest indret, el consistori ha convocat també una platada col·laborativa per aquest dissabte 7 de maig a les 11h en el marc de la iniciativa Tarragona Viles Florides amb que la conselleria ha engegat també un concurs per engalanar amb flors els balcons, finestres i comerços del barri i la ciutat (més detalls).

D'aquesta manera es convida al veïnat a participar. El Servei de Parcs i Jardins aportarà plantes, terra i eines per poder fer una plantació adequada. Els participants aportaran les mans, creativitat i amor per fer el barri més bonic, més amable i més verd. Us podeu apuntar al correu del Blog del Barri del Port blogbarridelport@hotmail.com.

Del mateix mode recentment el veïnat va dur a terme una acció similar al solar del carrer Smith,14. (veure).