CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de maig del 2022

El Barri del Port acull el rodatge d'un anunci internacional de videojocs

Una de les imatges del rodatge amb equip tècnic
i figurants. Foto: Blog Barri del Port

Una trentena de persones entre equip tècnic, de rodatge i figurants han estat treballant al llarg d'aquest dijous a l'entorn de la Plaça dels Infants, com el carrer Vapor i les immediacions, al Barri del Port, com a escenari del rodatge d'un anunci internacional de videojocs.

Una de les imatges del rodatge amb l'equip tècnic. Foto: Blog Barri del Port

Indicacions als figurants. Foto: Blog Barri del Port

A més, el carrer lateral de la Plaça dels Infants, recentment tallat al trànsit per donar prioritat als vianants, el joc de la plaça i l'esbarjo, ha servit per ubicar-hi carpes amb taules i cadires per al servei de càtering de l'equip.

Espai de descans i càtering a la Pl.Infants. Foto: Blog Barri del Port

El veïnat ha pogut veure com aquest dijous s'hi enregistraven diversos plans, es maquillaven els figurants, es donaven indicacions etc. Fins i tot al capdamunt del carrer Vapor hi havia un camió amb un cavall que deu formar part del espot publicitari, i a l'entrada del carrer el camió amb els camerinos, entre d'altres.

Camió amb un cavall per al rodatge. Foto: Blog Barri del Port

Caldrà ara esperar que l'anunci surti a la llum per poder veure reflectits els indrets escollits del Barri del Port. El rodatge ha comptat amb el suport de la Tarragona Film Office, el servei de l'Ajuntament de Tarragona, per aquest tipus de filmacions a la ciutat.