CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 de maig del 2022

Una trentena de persones participen a la 1a Plantada col·laborativa a Plaça dels Infants

Una imatge de la jornada. Foto: Blog Barri del Port

Aquest dissabte al matí una trentena de persones, entre veïns/es, tant infants com adults, a més de membres de la Cooperativa Combinats, de La Xarxa de La Marina i de l'Associació de Veïns del Port, han participat a la primera Plantada col·laborativa organitzada a les jardineres de la Plaça dels Infants, al Barri del Port de Tarragona.

Una imatge de la jornada. Foto: Blog Barri del Port

A la iniciativa impulsada amb la conselleria de Parcs i Jardins i on també hi ha format part la seva consellera Elvira Vidal, s'hi han plantat diverses tipologies de flors i plantes al llarg de més d'una hora i que després s'han regat. La jornada ha servit també per fer comunitat i conèixer la previsió d'organitzar més endavant una segona plantada i col·locar-hi els noms, així com pintar jocs infantils al carrer lateral de la plaça, que aquesta setmana va ser tancat permanentment al trànsit per donar continuïtat a la plaça i en benefici del joc infantil i les zones de vianants, i on s'hi podran organitzar altres accions veïnals com vermuts i sopars a la fresca, entre d'altres.

Una imatge de la jornada. Foto: Blog Barri del Port

Vidal, ha informat que també preveu enjardinar les quatre cantonades de la plaça, sota les palmeres i canviar la ubicació dels bancs i la tipologia de papereres. Pendent quedarà també la reparació de la font central que no havia deixat d'oferir aigua per la pandèmia, com es podia pensar, sinó que està averiada, i que suposa un cost major, ha indicat la consellera.

Una hora més tard, la Plaça dels Carros acollia la presentació de ''pulpina Clementina'' nou gegantó manotes infantil durant el Mercat de la Pagesia (veure).

Una imatge de la jornada. Foto: Blog Barri del Port

Podeu veure el recull de fotos de l'acció (aquí) i el vídeo de Barri del Port TV a continuació: