CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de gener del 2024

El 'Pam a pam' arriba al Barri del Port la propera setmana amb el corresponent estacionament prohibit

La propera setmana arriba el 'Pam a pam' al Barri del Port. Es tracta del projecte amb què l'Ajuntament de Tarragona intervé en els diferents barris de la ciutat, de manera intensiva durant uns dies per diagnosticar i reparar tot allò que sigui necessari: neteja, pintura, jardineria, voreres, carreteres i enllumenat.

Les actuacions del projecte s'estructuren en tres àrees: la neteja, la seguretat viària i la dignificació. Cadascuna d'aquestes potes se sustenta en uns equips i en unes feines determinades, que són independents les unes de les altres.

De moment la cartelleria que prohibeix l'estacionament per poder actuar està repartida entre els carrers Misericòrdia i Rebolledo, així com els carrers que hi travessen com Lleó i del Mar, a més de la Plaça dels Carros.

Des de l'AVV del Port celebren que per fi s'hi actuï al barri "que bona falta hi fa" tot i que esperen que seguidament es cobreixi la resta del barri i Part Baixa. A més, des de l'entitat veïnal indiquen haver voltat per conéixer exactament els carrers d'actuació i per veure l'estat actual i com queden després de la intervenció municipal, esperant que sigui un resultat òptim.