CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de gener del 2024

Un vehicle s'encasta contra un edifici al carrer Sant Miquel

Foto facilitada per veïns al Blog del Barri del Port

Un vehicle s'hauria encastat aquest dissabte al vespre contra la façana d'un edifici al carrer Sant Miquel,37, a tocar de la cantonada amb Castaños, a causa d'un atac de tos del conductor, segons testimonis, ha pogut saber el Blog del Barri del Port.

Un edifici que en altres ocasions ha estat notícia pels problemes d'ocupació que pateixen els seus veïns. En aquesta ocasió un incident de trànsit que no hauria causat danys majors més enllà de l'ensurt i alguns desperfectes.

Alguns veïns assenyalen que van sentir la topada i que el conductor va tardar una mica en sortir pel seu propi peu després d'haver perdut el coneixement. Aquest hauria apretat fort l'accelerador durant un atac de tos, fet pel qual va topar-se amb la façana de l'edifici. (vídeo)

Captura d'un vídeo penjat a les xarxes socials @tgnlegends

Diversos vehicles policials hi van assistir i van pendre declaració a testimonis i al conductor qui va donar negatiu en el test d'alcoholemia i va romandre a l'espera de familiars i l'arribada de la grua que va tardar dues hores en arribar, afirmen veïns.