CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de gener del 2024

Taller infantil, mercat d'intercanvi i Festa de Disfresses per gaudir del Carnaval 2024 al Barri del Port

                              

El Carnaval 2024 arriba al Barri del Port la propera setmana amb la tradicional Festa de Disfresses de l'AVV del Port al Magatzem Festiu del carrer Sant Miquel,19 divendres 9 de febrer a les 19h.


Enguany l'entitat veïnal ha decidit deixar de banda el concurs de disfresses per oferir obertament al veïnat una festa on tothom podrà assistir lliurement disfressat i gaudir de la música amb la sessió Dance Music Events Tarragona amb els djs Mark Gomez & Kingsman i John Patton & Abello, i es faran fotos que es penjaran a les xarxes del Blog del Barri del Port.


A més, la cita comptarà amb la visita i presència dels sèquits del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina amb les comparses Aerodance i Cromatic Fusion a les 20h.

Prèviament dijous 8 de febrer a les 17.30h la comparsa Petada i Els Peripatètics, vinculada els darrers anys al Barri del Port i que fan ús del local per adequar la seva temàtica d'enguany, han preparat un taller infantil de confecció de disfresses al mateix magatzem amb berenar per als participants. En aquest cas cal inscripció de 3€ a petadaperipatetics@gmail.com

D'altra banda aquest dissabte l'Associació Tecletes ha preparat un mercat d'intercanvi de disfresses d'11h a 13h a plaça dels Carros (més detalls).