CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de gener del 2024

L'Ajuntament preveu reparar a inicis de febrer les escales mecàniques del Carrer Vapor aturades fa dos mesos

Diversos trams del sentit de baixada de les escales mecàniques del carrer Vapor porten dos o més mesos aturades a causa d'una incidència provocada per un nou acte vandàlic segons l'Ajuntament.

Aquest tipus de problemàtiques han estat constants en la trajectòria d'aquestes escales com també a les del Palau de Congressos o més greument al pas soterrat de Plaça dels Carros on hi hauria ubicades unes escales pensades per a ser d'interior, indret on també pateixen avaries els ascensors.

Fa algunes setmanes el consistori informava a xarxes socials com a resposta a queixes veïnals que s'estaria pendent de la recepció d'unes peces per a la reparació. Més recentment que en rebre-les i procedir a la reparació s'hauria detectat la falta de més peces respecte a la revisió inicial i finalment que aquestes s'estarien retardant més del previst. Les últimes informacions assenyalen una previsió de resoldre el problema fins a inicis de febrer.

La problemàtica suposa un greu entrebanc especialment en usuaris amb dificultats com persones grans, amb mobilitat reduïda, dones embarassades, etc.

En aquest sentit, l'AVV del Port lamenta que constantment aquests equipaments pateixin tantes incidències i que les reparacions siguin tan costoses en temps, més enllà de l'aspecte econòmic, i la despesa que repercuteix en ser fruit del vandalisme i per tant una qüestió de seguretat que repetidament es ve reclamant.