CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de gener del 2024

Preocupació i inseguretat entre el veïnat del carrer Orosi, encara sense inaugurar, per l'actitud d'un grup de joves extutelats

Encara no s'ha inaugurat el carrer Orosi un cop acabades les llargues i esperades obres de remodelació i, en canvi, els problemes de seguretat a la zona que s'esperava es resolguessin amb el rentat de cara segueixen existint.

El veïnat i comerciants afirmen estar patint una onada de robatoris, baralles i inseguretat per la presència i actitud d'un grup de joves extutelats a una pensió de la zona i que s'hauria agreujat per la presència d'un altre grup amb qui aquest dijous s'ha produït una baralla amb armes blanques que ha requerit presència policial.

Així ho confirma l'Associació de Veïns del Port, i es pot veure en un vídeo penjat a X (veure), qui assenyala rebre, recollir i traslladar les queixes i preocupacions en un carrer que sempre ha sigut problemàtic, especialment pel tipus d'usuaris que freqüenten un bar concret.

Fa alguns mesos testimonis afirmaven que a més d'episodis de robatoris i baralles, es podia veure sexe i venda de drogues de manera natural a plena llum del dia. La remodelació del carrer pronosticava un canvi a millor que per ara veïns i comerciants no detecten. Amb tot plegat es segueix reclamant major seguretat amb dispositius policials concrets a la zona de l'estació com a punt d'entrada i sortida de la ciutat, així com l'esperat patrullatge a peu.

Pel que fa a l'estrena oficial del carrer estaria pendent de ''detalls menors'' segons el regidor d'urbanisme, Nacho García, a xarxes socials, ja que segons l'entitat veïnal el consistori està a l'espera de l'arribada d'unes torretes que cal ubicar-hi.