CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de juliol del 2012

Centre de Salut / Centro de Salud: 'CAP Jaume I de Tarragona'


CATALÀ: El 'CAP Jaume I' és un Centre de Salut Sanitària d'Atenció Primaria situat al Carrer Jaume I a disposició dels veïns del Barri del Port i tota la Part Baixa de Tarragona. 

El primer lloc on cal anar quan és té un problema de salut per a consultar mitjançant el metge de capçalera, fer revisions, mostres de sang i vacunes, rebre receptes i cures, etc. així com demanar cita o derivar a especialistes i/o atenció de nivell superior i de major importància.



L'horari d'atenció a la ciutadania és de dilluns a divendres de 8h del matí a 21h del vespre, i dissabte de 8h del matí a 15h de la tarda.

Adreça: Carrer Jaume I, 45-49
Telèfon: 977 24 72 11 
Correu: jaumei.tarte.ics@gencat.cat 

___________

CASTELLANO: El 'CAP Jaume I' es un Centro de Salud Sanitaria de Atención Primaria situado en el Carrer Jaume I a disposición de los vecinos del Barri del Port y toda la Part Baixa de Tarragona. 

El primer lugar donde se debe acudir cuando se tiene un problema de salud para consultar el médico de cabecera, hacer revisiones, análisis de sangre y vacunas, recibir recetas y curas, etc. así como pedir cita o derivar a especialistas y/o atención de nivel superior y de mayor importancia.

Horario de atención a la ciudadanía es de lunes a viernes de 8h de la mañana a 21h de la tarde, y sábados de 8h de la mañana a 15h de la tarde.

Dirección: Carrer Jaume I, 45-49
Teléfono: 977 24 72 11
Correo: jaumei.tarte.ics@gencat.cat
Espacio Web