CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de juliol del 2012

PARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZAS

Plaça dels Infants:



Amplia plaça situada al centre del Barri del Port rodejada de palmeres i amb una font al mig. Bancs amb zona de descans, gronxadors i zona infantil, elements per fer exercicis i estiraments, pista de basquet i taula de ping pong.


Plaça dels Carros:



Amplia plaça amb que es va originar el Barri del Port i per on transitaven "carros", d'aquí al seu nom. Asfaltada amb adoquins, també té dues zones infantils ajardinades amb gronxadors, arbres, font i zones de descans amb bancs tant al sol com a l'ombra. Al mig es troba l'estàtua de Mercuri i també té fanals. Compta amb una terrassa per pendre algo i en aquesta plaça s'hi instal·la alguns dies a la setmana la deixalleria mòbil.

Plaça de Prim o de Mitja Lluna:



 Plaça que uneix el Carrer Unió i el Carrer Apodaca de forma semicircular, amb terrasses d'establiments de restauració allà ubicats. Compta amb una font i alguns dies de la setmana s'hi instal·la la deixalleria mòbil. 


Plaça del Comerç:



 Plaça situada a prop de l'estació de Renfe amb bancs, arbres i terrasses d'establiments allà ubicats.


Parc del carrer Pompeu Fabra



Zona de joc i esbarjo situada al carrer Pompeu Fabra, al cosat del Recinte Firal del Palau de Congressos. Té gronxadors, arbres i bancs.