CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de juliol del 2012

ESTACIÓ DE TREN / ESTACIÓN DE TREN DE TARRAGONA


Propietat: Adif

Operador: Renfe

Descripció: L'Estació de Trens de Tarragona situada al Barri del Port compta amb 3 andanes, 11 vies, sala d'espera interior i exterior, punt d'atenció al clients i taquilles de compra de bitllets, màquina automàtica, aparcament, serveis i cafeteria.

Circulen trens de llarga distància (Alaris, Talgo, TrenHotel, Tren Estrella), de curta distància (Regional, Regional Express i Catalunya Express) a més de trens de mercaderies.

Llarga Distància: Els serveis de Llarga Distància connecten Tarragona amb València, Alacant, Andalusia, i la Regió de Múrcia. S'usen per això tant trens Euromed, com Alvia, Alaris i Talgo que aprofiten el corredor del Mediterrani per aconseguir velocitats màximes properes als 220 quilòmetres per hora. Els trajectes nocturns són possibles gràcies al Costa Brava i al Trenhotel Alhambra. A més, el Talgo Mare Nostrum permet viatjar fins al sud de França. 

Mitja Distància: Tarragona disposa d'amplis serveis de Mitja Distància amb trens que connecten amb la majoria dels principals nuclis urbans de Catalunya a més de connexions amb València i Zaragoza.

--> Consultar preus i connexions al web de Renfe: www.renfe.com

---> Situar al Mapa (veure):

(clica sobre la imatge per ampliar)