CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de novembre del 2013

Les escales mecàniques del Palau de Congressos fora de servei per vandalisme el dia abans del II Congrés Mediterrani d’Eficiència Energètica i Smart Green Cities

(En castellano -aquí-)

Escales malmeses
L'Ajuntament de Tarragona ha comunicat avui amb una nota informativa que les escales mecàniques del Palau de Congressos queden temporalment fora de servei degut a actes vandàlics.

Aquest episodi es produeix just el dia abans en que el Palau acollirà aquest dijous l'important II Congrés Mediterrani d’Eficiència Energètica i Smart Green Cities amb importants convidats del món de la construcció i les noves tecnologies eficients, tant a nivell nacional com internacional, com l’arquitecte Kent Larson del Massachussets Institute of Technology (MIT) de Boston o Steven Weissman, de la Universitat de Berkeley (Califòrnia), entre molts altres.

Calaixos d'escales arrancats literalment
Ja l'últim tram de les escales estava paralitzat fa dues setmanes pel trencament d'un dels vidres de l'equipament i temos enrere les càmeres de seguretat havien estat manipulades (veure).

Aquest cop alguns dels calaixos d'escales van ser arrancats literalment pel que podria apuntar a un intent frustrat de furt.