CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de novembre del 2013

Conveni entre l'A.V.V Port i Clínica Dental Santa Tecla per un 50% de descompte al veïnat en pròtesi dental

(En català -aquí-)
El president de l'A.V.V Port, José Ruiz, i el director de Clínica Dental Santa
Tecla, Carlos Travieso, en la signatura del conveni. Foto: Blog Barri del Port

El president de l'A.V.V del Port, José Ruiz, i el director de la Clínica Dental Santa Tecla, el Dr. Carlos Travieso, van signar aquest divendres un conveni per tal que els veïns associats a l'entitat veïnal puguin beneficiar-se d'un 50% de descompte en una promoció vigent fins al mes de febrer de 2014 en pròtesi dental que dels 3.000€ de cost es quedaria en uns 1.500€.

La signatura pública es va produir en acabar el col·loqui que el Dr. Travieso, metge-estomacòleg i post-graduat en pròtesi bucal, junt amb el Dr.Ignacio Vives, llicenciat en odontologia, van dur a terme al local social de l'A.V.V amb una cincuantena d'assistents.

Els Drs. Carlos Travieso i Ignacio Vives de Clínica Dental Santa Tecla
durant el col·loqui a l'A.V.V Port. Foto: Blog Barri del Port
Tots dos dentistes van parlar de la importancia de la cura i higiene de la boca per prevenir malalties com les càries, i van aprofundir en les pròtesi dentals i els diversos tipus. Per una banda les de "possar i treure" que poden ser de resina o esquelètiques (més estables) o les fixes, que poden anar sobre les dents o sobre implantaments a partir de cargols enrroscats a l'os.

Van explicar els avantatges que suposen les pròtesi sobre implantaments que, respecte les convencionals, solucionen un 60% la funció del mastegar, evita la pèrdua òsea i és indolora, a banda que no calen adhesius.

Col·loqui de la Clínica Dental Santa Tecla

Cal tenir en compte, que cada persona i boca és un cas diferent i per tant la Clínica, que ofereix una primera visita gratuïta, du a terme un tractament personalitzat per a cada pacient segons el seu cas.

Clínica Dental Santa Tecla està ubicada al Carrer Unió,45, 1er 2ª, per tant una clínica veïna del barri.

En acabar l'acte, els veïns van gaudir d'un piscolabis a càrrec de la mateixa Clínica que també va regalar un dossier informatiu i fil dental.