CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de novembre del 2013

Foment invertirà 15 milions d'euros per renovar l'Estació Renfe-Adif del Barri del Port de Tarragona

Estació Renfe-Adif. Foto: Blog Barri del Port

L'estudi que el Govern català i el Ministeri de Foment han acordat per apuntalar la xarxa de Rodalies a Catalunya i minimitzar incidències preveu 59 actuacions prioritàries que sumen 306,6 milions d'euros i que es realitzaran als pròxims dos anys, de manera que s'amplia a sis mesos el calendari inicial anunciat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

Dins de totes aquestes inversions, 15 milions d'euros s'utilitzaran per renovar l'estació de trens de Renfe-Adif de Tarragona situada al Barri del Port.

En aquest sentit, l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha valorat molt positivament la inversió d’aquests 15 milions per poder superar les barreres d’aquest tipus que separen la platja de la ciutat i espatllen el territori. Està dins de la línea del que reclamaven i de l’objectiu del recurs del tercer fil, cosa que demostra que "hem complert el nostre objectiu i hem fet una bona feina, que permeterà transformar l’estació de Tarragona" ha dit. 

Queden pendents, però, les reivindicacions relatives als pas dels trens d’Alta Velocitat, els intercomunicadors per Alta Velocitat, mitjà i llarg recorregut.