CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de desembre del 2013

EUROSPAR obre portes aquest dijous al Barri del Port de Tarragona amb múltiples seccions i aparcament

(En castellano -aquí-)

El nou EUROSPAR al Barri del Port. Foto: DiariMés
Amb una superfície de 1.200 metres quadrats, EUROSPAR arriba a Tarragona i ho fa al Barri del Port on obre portes aquest dijous a l'edifici de l'antic Tainco que ha estat remodelat en els últims quatre mesos donant lloc a una imatge totalment diferent. 

Tal com havíem avançat anteriorment (veure) el nou establiment suposa un incentiu comercial en el barri i en la creació de nous llocs de treball. Segons publica avui el Diari Més Tarragona, EUROSPAR compta amb 30 treballadors formats per atendre als clients amb rigor i professionalitat. 

Una de les seccions del nou EUROSPAR. Foto: DiariMés

El nou establiment, ubicat a la cantonada entre Pere Martell i la unió entre Carrer Reial amb Torres Jordi, ofereix 50 places d'aparcament en superfície, seccions de xarcuteria, carnisseria, peixateria de llotja, fruiteria, celler, fleca i brioixeria, a més dels habituals productes de perfumeria, drogueria, lactis, refrigerats, alimentació, begudes i congelats, entre altres, de les que ja disposa Spar al Carrer Reial. 

També una secció de bazar amb productes i objectes per a la llar i s'oferiran de forma quinzenal ofertes i promocions, sobretot ara de cara al Nadal amb l'objectiu de "ser un referent a Tarragona", declaren al DiariMés fonts de l'empresa Fragadis. Aquest dijous 12 tindrà lloc l'obertura de l'establiment amb jornada de portes obertes amb cava i degustacions per als que s'hi apropopin.

Font: DiariMés