CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de desembre del 2013

L'A.V.V del Port requerirà a l'Ajuntament de Tarragona que s'ocupi de l'estat "lamentable" dels solars del barri

(En castellano -aquí-)

El solar del Carrer Smith ha estat recentment netejat. Foto: Blog Barri del Port

El solar del c/Smith ja netejat, el del c/Lleó una setmana amb un gat mort

L'Associació de Veïns del Barri del Port requerirà a l'Ajuntament de Tarragona que s'ocupi de l'abandonament i estat "lamentable" dels solars del barri.

Per ara el solar del Carrer Smith ja ha estat netejat de la brossa i males herbes que contenia. El president de l'.A.V.V Port, José Ruiz, just havia publicat unes foto-denúncies del mal estat dels solars a la seva plana Facebook i dies després aquest solar presentava una imatge molt més acurada, tal com es pot observar entre la fotografia superior i inferior.

Aspecte que presentava el Solar del Carrer Smirh
abans de la neteja. Foto: Blog Barri del Port

Ruiz creu i espera que la resta de solars també siguin netejats properament, ja que "és un greu problema de salubritat i imatge del nostre barri, els solars presenten un estat lamentable" critica el líder veïnal. L'A.V.V Port requerirà per aquest motiu a l'Ajuntament de Tarragona que s'ocupi dels solars i que obligui als seus propietaris a tenir-los nets i tapiats i que si no ho fan sigui el consistori qui assumeixi aquesta responsabilitat i després traspassi les despeses a aquests. 

El solar del Carrer Lleó, que igual que el del Carrer Smith té accés, ja que no hi ha cap muri que barri el pas, no tan sols esdevé un "abocador veïnal" sinó que des de fa una setmana conté una caixa amb un gat mort.