CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 de desembre del 2013

El proper dimarts 31 de desembre arriba la 29a Edició del Bany de Sant Silvestre a Tarragona


Organitzada per l'Associació de Veïns del Barri del Port de Tarragona, el proper dimarts 31 de desembre a les 12h arriba a la Platja de la Comandància la 29a Edició del Bany de Sant Silvestre de Tarragona.

L'A.V.V del Port fa quatre anys que organitza aquest acte i preveu que al voltant de 500 persones participin d'aquest esdeveniment popular i tradicional en que l'any anterior van formar-hi part 510.

Consisteix a fer una remullada desafiant les fredes temperatures per dir adéu al 2013. Els participants rebran com cada any cava i neules per als adults i taronjada i polvorons per als nens. Enguany també s'entregarà caldo calent que repartiran 16 persones de l'Associació, comenta al Blog del Barri del Port el president, José Ruiz.

El tret de sortida el donarà a les 13h l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Port, Josep Andreu, que formaran part d'aquest acte amenitzat com sempre per música a la platja. Hi haurà equip mèdic i llanxa de salvament marítim.

La Generalitat havia possat enguany entrevancs per celebrar "un acte com aquest en terrenys de Costes de l'Estat" comenta Ruiz i finalment ha rebut la llicencia escrita. "Som una entitat pública i tenim els permisos i l'assegurança pertinent" reivindica Ruiz.

Es recomana "portar tovallola, roba de recanvi i participar de forma cívica, ordenada i responsable" aconsella Ruiz.

El proper any es celebrarà els 30 anys entregant trofeu al participant que més temps aguanti a l'aigua i placa a la familia Cerón que li va donar orígen. Concretament va sorgir d'un grup de gent que formava part del Gimnàs Joan Cerón i que es reunia els diumenges per córrer, banyar-se i anar a esmorzar. Els primers organitzadors es van fer grans i van demanar a l'A.V.V del Port que se'n fes càrrec per mantenir-lo any rere any.