CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de desembre del 2013

El Barri del Port comptarà amb major presència policial a peu durant el Nadal


Una de les eternes peticions del Barri del Port es complirà almenys durant el Nadal, presència policial a peu pels carrers del barri.

L'Ajuntament de Tarragona engega una campanya i dispositiu especial durant les dades nadalenques per la qual els agents de seguretat ciutadana vetllaran per evitar els furts i robatoris entorn de les zones comercials i polígons. 

Els agents de seguretat ciutadana, uniformats i de paisà, reforçaran totes les nits de dijous a dissabte el control de les zones lúdiques de la Part Alta i del Barri del Port. 

A les zones d’oci continuaran les accions de vigilància i control de la seguretat ciutadana, conjuntament amb el Cos dels Mossos d’Esquadra, per tal d'evitar el consum i el tràfic d'estupefaents i les seves conseqüències. 

La nit de Nadal i la nit de Cap d’Any s'establirà un dispositiu especial de reforç a les zones lúdiques de la ciutat com els locals d'oci del Barri del Port i del Port Esportiu.

Operació iglú per als 'sense sostre'

Com cada any, des de l’inici de les baixes temperatures es posa en marxa l’operació iglú, un protocol d’actuació de la Guàrdia Urbana de Tarragona per atendre les persones sense sostre que és activat quan les inclemències meteorològiques ho fan aconsellable. En aquest dispositiu hi participen també l’Institut Municipal de Serveis Socials, la Guàrdia Urbana, la Creu Roja i Protecció Civil.