CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de desembre del 2013

Uns vàndals entren i causen destrosses de matinada a la restaurada Chartreuse

Rellotge trencat de matinada
L'edifici de l'antiga Fàbrica Chartreuse, nova seu de l'Escola Oficial d'Idiomes, restaurat ara farà a prop d'un any, ha patit aquesta matinada les conseqüències del vandalisme freqüent al Barri del Port. Entre els fets destaca el trencament del rellotge que es feia visible aquest matí pels molts curiosos de la zona acordonada per la Policia Local que ha realitzat una amplia inspecció en busca de proves. 

Si en els últims caps de setmana informàvem de diversos episodis amb vehicles apareguts amb els vidres trencats, aquest cop les accions vandàliques han estat a gran escala. Un grup de vàndals hauria entrat aquesta matinada a la Chartreuse saltant des del pati proper a les escales mecàniques del Carrer Vapor trobant una porta d'accès d'emergencia oberta. Un cop dins s'haurien distribuït per algunes sales forçant aquelles tancades i amb ordinadors a l'interior per robar-los. 

La Policia Local ha estat aquest matí investigant els fets i recollint testimoni de veïns que asseguren haver
Pintades al patí del darrere
escoltat un gran soroll semblant a vidres trencats a la Plaça dels Infants sense apreciar d'on provenia. Cal recordar que la Chartreuse apaga les llums que il·luminen l'edifici a partir de mitjanit.

Tot apunta a què es tracta d'una banda organitzada. Algunes sospites dirigeixen la mirada a un grup d'estudiants de l'EOI enfadats per no poder utilitzar la tercera planta que amb aquests actes han volgut protestar contra la Generalitat, propietària. 

Finalment cal recordar al lector que els fets relatats d'aquest dissabte 28 de desembre coincideixen amb la festivitat dels Sants Innocents.

-Innocentada 2013-