CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de març del 2016

El gegantó manotes 'Mariner' i la capgrossa de la 'Sargidora' tornen al Barri del Port reparats

Sargidora i Mariner en el seu pas avui per la
Rambla. Foto: Blog Barri del Port
Aquest matí el gegantó manotes 'Mariner' i la capgrossa de la 'Sargidora' han estat traslladats des del taller d'Àngels Cantos a la Part Alta fins al magatzem social del Barri del Port, reparats.

El 'Mariner' havia patit una caiguda a l'estiu durant les festes del barri, motiu pel qual s'havia esquerdat el barret i trencat la pipa, dos detalls que han estat reparats. D'altra banda, s'ha fet una repassada al capgròs de la Sargidora que enguany serà recuperada després de diversos anys sense sortit, tal com ja van anunciar (veure). Amb aquest motiu s'han polit quatre detalls com el mocador que s'ha repintat, s'han enganxat bé les celles i s'hi han col·locat noves pestanyes.

Justament els dos elements són parella. Tot i així el Mariner que en un principi es va crear com a capgròs es va acabar convertint en gegantó pel seu gran pes. Ella en canvi va anar quedant apartada i durant anys sense sortir. Ara tornarà a formar part de les sortides.

La propera setmana qui també tornarà al barri serà el gegant Neptú que també ha estat reparat d'una caiguda a Santa Tecla que li va causar importants fractures. Tots plegats tindran una sortida el dia 10 d'abril de la que properament en donarem més detalls.