CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de març del 2016

Els alumnes de 6è del Col·legi 'El Carme' visiten la fàbrica de xocolata Simón Coll i Caves Codorniu

Un collage de l'excursió. Foto:El Carme
Els alumnes de sisè del Col·legi 'El Carme', ubicat al Barri del Port, han visitat recentment la fàbrica de xocolata Simón Coll i Caves Codorniu a Sant Sadurní d’Anoia, informa el centre.

Va ser el passat 24 de febrer quan aquest curs de l'escola del barri va realitzar aquesta excursió on mitjançant vídeos van conèixer els orígens i evolució de les dues empreses i dels seus productes principals, el cacau i el raïm, respectivament. També van conèixer la seva activitat i degustar/comprar els seus productes.

Per exemple a la fàbrica de xocolata de Simón Coll de més de 100 anys d’història van visitar una planta de la fàbrica que servia per fer noves creacions, van veure com era el fruit del cacau i els van deixar degustar diferents tipus de xocolata. A Caves de Codorniu van veure les instal·lacions amb una guia, que els va explicar com es premsava el raïm i com es feia el cava o el vi. Per últim, van baixar 20 metres sota terra per veure les ampolles de cava amb passadissos de més de 30 quilòmetres d'ampolles que  poder veure-les van fer una ruta amb un trenet per sota terra. Finalment van poder tastar el most, el suc del raïm.