CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de juny del 2017

A partir de dilluns 12 de juny s'obren les inscripcions per activitats aquàtiques 2017 a la Piscina de La Part Baixa - Serrallo

Piscina Part Baixa- Serrallo
El proper dilluns 12 de juny comencen les inscripcions a les activitats aquàtiques d'estiu a les piscines municipals, organitzades un any més pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET), entre elles la Piscina del Pavelló Municipal Part Baixa- Serrallo.

Aquesta, acollirà del 26 de juny al 25 d'agost cursos setmanals, fonamentalment de natació, però també d'activitats com Aquafitness, Aquaspinning i Aquazumba.

Els cursets de natació estan adreçats a infants a partir de tres anys, que es repartiran en diferents grups segons la seva edat: preinfantils, infantils i juvenils i adults. Per inscriure's a qualsevol de les altres activitats cal ser major de 13 anys.

Els preus de les activitats, que es desenvoluparan en horari de tarda, són de 4 € / dia segons l’edat per als cursos per aprendre a nedar i de 3,2 € / dia per a les activitats dirigides. Els abonats del PMET i de les piscines municipals gaudiran d'uns descomptes del 50% i del 25%, respectivament.

Les inscripcions es poden formalitzar des del 12 de juny a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals i a la pàgina web http://esports.tarragona.cat.