CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de juny del 2017

Premium Group i Zero Produccions presenten aquest dimecres a Plaça dels Carros la nova associació d'empresaris de la Part Baixa

Plaça dels Carros, un dels epicentres del Barri del Port
Una de les principals mancances del Barri del Port i la Part Baixa en general, una associació de comerciants, té els dies comptats. Des d'aquest dimecres en què es farà la presentació pública amb roda de premsa, es posarà en marxa una nova associació d'empresaris sota el nom #BaixaTGN engegada principalment per Premium Group i Zero Produccions, les marques de dues de les sales d'oci nocturn destacades de la zona.

La roda de premsa de presentació als mitjans tindrà lloc a les 11.30h de dimecres a la Plaça dels Carros, un espai on properament organitzaran alguns dels primers actes conjunts amb l'Associació de Veïns del Port amb qui s'hi col·laborarà a partir d'ara per seguir reactivant el barri, una tasca amb la qual s'hi treballa amb esforç des dels últims anys. De fet, a la passada Santa Tecla ja s'hi van crear sinergies conjuntes en l'organització d'actes d'èxit com la KukiTecla, o en aquest mateix indret la CucaFesta, en acabar 'La Cucafera Baixa' i que enguany tornarà a repetir-se. 

Rosa Puig, presidenta veïnal, també estarà a la roda de premsa. Recentment des de l'entitat s'hi feia una crida a la col·laboració del teixit comercial en les properes festes del barri i en engegar propostes al llarg de l'any per incentivar el barri i mantenir-lo actiu (veure), un objectiu que ara es veurà reforçat amb aquesta nova associació empresarial.