CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de juny del 2017

Creix la presència d'indigents al Barri del Port amb matalassos i estris en mig del carrer

Matalassos i pertinences de diversos sense sostre als porxos
de Plaça dels Carros. Foto: Blog Barri del Port

El veïnat del Barri del Port s'haurà adonat de l'increment d'indigents a la zona en veure gran volum de matalassos, bosses, roba, maletes i altres estris dels sense sostre acampats en diversos punts del barri com els porxos de la Plaça dels Carros o la placeta de la font del carrer Rebolledo, davant la parada de bus.

"Agafo cada matí el bus en aquesta parada (carrer Reial cantonada amb Rebolledo) i ja fa dies que quan arribo veig com es desperten dues persones amb tot l'escampall de pertinences junt als seus matalassos" explica una veïna. "Fa molt mala impressió però a la vegada llàstima per la situació en que es troben" afegeix. I es que lluny de la imatge d'indigents dormint a caixers durant l'hivern, aquests s'ubiquen ara que fa calor a ple carrer i en llocs d'ombra.

Matalassos i pertineces de diversos sense sostre a
 la placeta del c.Rebolledo. Foto: Blog Barri del Port

"L'Ajuntament hauria de veure l'estampa dels porxos de la Plaça dels Carros on he arribat a veure cinc o sis persones amb matalassos uns al costat dels altres, com si fos literalment un campament, amb butaques, tauletes...un menjador en ple carrer, i la brossa que generen al voltant. Fan les seves necessitats al parc de la plaça, al costat dels gronxadors infantils" critica un altre veí.

Rosa Puig, la presidenta de l'A.V.V del Port explica que ja va alertar al consistori sobre la situació i considera que "els deuen haver fet fora d'altres punts de la ciutat i ara han vingut fins aquí baix. Els dels porxos diria que ja no estan, els deuen haver cridat l'atenció, tot i que el que necessiten és ajuda i atenció" apunta. En aquest sentit l'entitat veïnal segueix treballant des de la vocalia de benestar social.