CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de juny del 2017

El Port Esportiu acollirà el primer festival cultural cubà de la província de Tarragona


Del 22 al 25 de juny de 2017 se celebrarà el primer festival cultural cubà a la província de Tarragona. Tindrà lloc al Port Esportiu de Tarragona, al local 'La Isla del Mojito', i comptarà amb la participació d'artistes i escoles de ball nacionals i internacionals.

El "1r Festival de Salsa Cubana de La Isla" és el nom del festival cultural que té com a propòsit apropar la cultura, la tradició, la música i la gastronomia de la societat cubana a totes aquelles persones que, d'una forma o altra, sempre han estat en contacte o se senten identificat amb l'illa de Cuba.

El Festival comptarà amb la presència de reconegudes orquestres de música tradicional cubana, discjòqueis, animadors, ballarins i escoles de ball tant nacionals com internacionals.

A les 19h del 22 de juny, se celebrarà la inauguració a la que han confirmat assistència la Mabel Arteaga, Cònsol General de la República de Cuba (Barcelona), Jorge Luis Dustet, Cònsol de la República de Cuba (Barcelona), Javier Potente, Director del Port Nàutic de Tarragona, representació legal de l'Ajuntament de Tarragona i la Gerent i representant legal de l'empresa aMundoCuba, entre d'altres.