CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de juny del 2017

Marxa d'un bar del carrer Sant Miquel sense pagar i agredint una clienta

carrer Sant Miquel del Barri del Port
Nova detenció aquest dijous al matí de la Guàrdia Urbana de Tarragona d'un home que primer va agredir a una dona i posteriorment a un dels agents que van acudir al lloc per veure què passava, informa el Diari de Tarragona. 

Sobre dos quarts d'onze del matí, el posteriorment detingut, de nacionalitat portuguesa, estava prenent una consumició en un bar del carrer Sant Miquel, al Barri del Port de Tarragona. A tres quarts d'onze l'home es va voler marxar sense pagar el que s'havia pres. Una amiga de la propietària de l'establiment va veure les intencions de l'home i es va interposar. Segons el rotatiu, l'acusat hauria copejat a la dona, de nacionalitat txeca, tirant-la al terra, i marxant-se seguidament del lloc.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va acudir al bar, on li van informar que l'individu era gruixut, amb barba i portava una motxilla. Els agents van localitzar al sospitós en la confluència dels carrers Lleó i Barcelona. Els agents li van demanar la documentació i l'home es va resistir, copejant a un dels guàrdies. Finalment, van detenir a l'home acusat d'un delicte lleu de lesions i atemptat a agents de l'autoritat, a més d'un altre delicte lleu de danys.

Per la seva banda, la dona ferida va acudir a un centre mèdic a guarir-se de les ferides, i tant ella com la propietària de l'establiment han assegurat que acudiran a comissaria a presentar la corresponent denúncia.