CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de juny del 2017

En marxa la vintena de càmares de vigilància del Barri del Port sense avís a l'Associació de Veïns



Des del passat dilluns la vintena de càmares de videovigilància instal·lades al Barri del Port i la Part Baixa ja estan en funcionament enviant imatges a la sala de control de la Guàrdia Urbana, segons es va comfirmar aquest dimarts a la tarda després de la Junta de Seguretat Local a l'Ajuntament.

L'A.V.V del Port valora molt positivament aquest fet considerant que ajudarà a millorar la seguretat de la zona i combatre els problemes d'incivisme i bandalisme existents, tot i que critica no haver rebut cap notificació ni avís tenint en compte que es tracta d'una reivindicació història de l'entitat veïnal i que feia temps que s'esperava després d'un any des que van ser instal·lades quan ja s'acumulaven set anys d'espera des que s'havia anunciant que serien una realitat.

Ara quedarà pendent instal·lar càmeres al pas soterrat de la plaça dels Carros. La resta estan ubicades al carrer Apodaca, Orosi, Cartagena, Sant Magí, Rebolledo, Pau del Protectorat, Unió, plaça dels Carros, Reial, Anselm Clavé, Barcelona, Arquitecte Rovira, i carrer Comerç on precisament va instal·lar-se la primera.