CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de juny del 2017

El Barri del Port crema la nit de Sant Joan 2017 a ritme de música i bon ambient a la Plaça dels Carros (vídeo)

La Plaça dels Carros plena per festejar la nit de Sant Joan 2017
 al Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port

La Nit de Sant Joan 2017 s'ha pogut festejar enguany al la Part Baixa on el Barri del Port ha recuperat aquesta tradicional revetlla de la nit més curta i màgica de l'any donant inici a l'estiu, i en cap millor lloc que l'origen i epicentre del barri, la Plaça dels Carros, que vestida de festa, s'omplia aquest divendres nit de gresca, bon ambient, sintonia i disbauxa.

Un instant del sopar de Sant Joan a Pl.Carros. Foto: Blog Barri del Port

Tot i l'absència del concert programat de Rumbes Canya per al primer tram de la nit, i que va ser cancel·lat a inicis de setmana per qüestions de salut del seu vocalista, diversos veïns, famílies, amics i nens s'hi van apropar per gaudir de la plaça sopant a la fresca, xerrant i fent petar coets i petards. L'Associació de Veïns del Port va fer l'esforç de traslladar taules i cadires des del magatzem del carrer Sant Miquel per cedir-les gratuïtament a tots aquells que van voler ocupar-les.

Les coques de Sant Joan no faltaven durant el sopar a la fresca. Foto: Blog Barri del Port

Passada la mitjanit, la plaça va començar a omplir-se amb tots aquells del barri i de fora que havent sopat, molts d'ells a la platja, tenien ganes de ballar i gaudir la nit amb la música dels dj's de Premium Club i Sala Zero que van encarregar-se de fer cremar i bullir la plaça i a tots els assistents fins a les 4h de la matinada.
La Plaça dels Carros vestida de festa. Foto: Blog Barri del Port

Organitzada per l'AVV del Port i la nova Associació d'Empresaris #BaixaTGN, la revetlla de Sant Joan es recupera al Barri del Port demostrant un cop més la necessitat de seguir programant propostes i dinamitzant la zona ja que la resposta del públic és positiva.

Els organitzadors: Tonet Sánchez i Toni Vera de BaixaTGN 
i Adrià Recasens de l'A.V.V del Port. Foto: BaixaTGN

Vermut Rumbero a Plaça dels Carros diumenge 2 de juliol

En aquest sentit, i fomentant l'activitat en aquesta plaça, l'entitat veïnal té programat per al proper diumenge 2 de juliol a les 12h novament el Vermut Rumbero Solidari de la Cucafera després de l'èxit de l'any passat. Aquest cop la causa serà la restauració de la Cucafera Petita i el tret de sortida del seu 15è aniversari amb presentació de la imatge dels 15 anys i les xapes i imans exclusius que s'hi han editat i podran comprar-se in situ (més detalls).

*Properament al nostre Facebook (Blog Barri del Port) totes les fotos i vídeo a continuació: