CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de juny del 2017

L'Associació de Veïns del Port valora molt positivament el naixement de la nova Associació d'empresaris #BaixaTGN

Instant de la presentació aquest matí. Foto: Blog Barri del Port

Tal com us avançada aquest dimarts el Blog del Barri del Port (veure), aquest dimecres al matí s'ha presentat en roda de premsa, a Plaça dels Carros, la posada en marxa de la nova Associació d'Empresaris de la Part Baixa, un fet que des de l'A.V.V del Port es valora de forma positiva ja que "era una de les principals mancances de la zona".

Rosa Puig, presidenta de l'entitat veïnal, ha declarat que "és una molt bona notícia ja que ens servirà de suport en la nostra tasca per revitalitzar el barri". Segons Puig, "la Part Baixa històricament havia estat molt activa i volem que ho torni a ser, que la gent vingui a passejar, que reobrin comerços i s'hi organitzin més actes". I es que, segons ha apuntat, "no fa falta que tot es faci a la Part Alta, s'ha de repartir i en aquest sentit s'hi poden fer coses a la Part Baixa, necessitem potenciar l'oci en aquesta zona".

Finalment, Puig ha aprofitat per seguir reivindicant la remodelació de la Plaça dels Carros ja que "és l'entrada del Port i hauria de fer goig tant pels que arriben per mar com els que venen de l'estació", un reclam encara pendent.

Sumar esforços

Impulsada principalment per Premium Group i Zero Produccions, l'associació #BaixaTGN preveu la suma de nous empresaris i comerciants de la restauració i l'oci nocturn properament. Segons els seus impulsors "també som veïns del barri i compartim els objectius i necessitats". En aquest sentit s'aposta per una millora en la seguretat, el civisme, la neteja i la convicencia veïnal.

La primera acció conjunta com a nova associació empresarial amb la veïnal serà el proper 23 de juny a la nit amb la Revetlla de Sant Joan, tal com us avançava aquest blog aquest dimarts (veure) i que espera ser un èxit. "La Part Baixa és el gran potencial del moment" han destacat.