CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 d’agost del 2017

El Barri del Port estrena 'Festa de l'aigua' per Sant Magí 2017 a Plaça dels Carros


La Plaça dels Carros serà escenari el proper diumenge 13 d'agost de la 'Festa de l'aigua' que organitza l'Associació de Veïns del Port en el marc de les festes de Sant Magí 2017'.

Seguint amb el foment de descentralitzar les festes, el Barri del Port, que va ser pioner traslladant-ne un (La Cucafera Baixa) des de la Part Alta cap a la Part Baixa amb una festa final a la Plaça dels Carros, La CucaFesta, i que enguany tornarà, a repetir, ara aprofita el mateix espai per organitzar un acte per Sant Magí 2017 i amb l'aigua com a protagonista.

A partir de les 11.30h i per a totes les edats però sobretot de caire infantil (pares, mares i fills), la plaça comptarà amb globus d'aigua, guerra amb pistoles i disparadors d'aigua, jocs d'aigua amb galledes, esponges, gots... que ja s'acostumen a fer a les festes del barri i també a la platja durant el matí del Bany de Sant Silvestre dels últims anys.

S'aconsella portar banayor o roba còmoda, tovallola, pistoles d'aigua, cubells i ampolles carregats d'aigua i altres elements per jugar i acabar ben xops!