CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 d’agost del 2017

El veïnat de l'església de Sant Joan denuncia baralles i consum d'alcohol i drogues per part dels transeünts de la plaça (vídeo)

Imatge d'una de les baralles
Els problemes causats per la indigència a la Part Baixa segueixen sent una realitat, i avui destaquem un altre punt del barri on és així.

Els veïns del carrer Caputxins, Nou de Sant Magí i Plaça Prim, al Barri del Port, pateixen fa temps situacions derivades de les quals afirmen estar ja cansats i denuncien que "no s'hi fa res al respecte". Tant és així que critiquen que les càmeres de seguretat "no serveixen per res" i alguns d'ells han decidit utilitzar els seus dispositius per enregistrar les baralles, trifulques, violència i consum d'alcohol i drogues per part d'un bon grapat de transeünts que freqüenten la zona per obtenir tiquets amb què adquirir àpats als serveis socials i l'església.

"No podem culpar-los a tots i entenem la seva situació, però hi ha alguns d'ells bastant agressius segurament per les seves addiccions i causen cada dia problemes que afecten al veïnat" assegura una de les veïnes. Un vídeo enregistrat per ella mateixa (veure) mostra com un d'ells en arribar tard es queda sense tiquet i es posa agresiu. Tot i rebre atenció i ajuda d'un vianant/veí, el jove carrega la seva ira contra aquest i el seu vehicle a mode d'agraïment.

A més, segons indiquen, acostumen a consumir alcohol i drogues amb naturalitat a la via pública i "ni s'amaguen ni s''ho callen, els nostres fills passen amb por i escolten frases com "vamos a meternos una raya" o "enchúfate" per part d'ells, no podem seguir així!". Finalment també denuncien els crits i baralles nocturnes que en molts casos "ens desperten a altes hores de la nit i matinada". Alguns dormen en caixers del carrer Apodaca, altres a la plaça on també estarien generant brutícia i fent les seves necessitats, apunten.

*Recorda que tú també pots enviar notícies, queixes, problemes, fotos i vídeos a blogbarridelport@hotmail.com o per missatge privat a les nostres xarxes socials. Gràcies per la col-laboració!