CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 d’agost del 2017

'Thrash Club' substituirà 'Les Golfes Club' com a sala referent d'electrònica al Barri del Port a partir de desembre

'Thrash Club' ocuparà el local de Les Golfes Club al Barri del Port

El local que ocupava 'Les Golfes Club', ja té nou projecte i data de reobertura, 'Thrash Club' al mes de desembre.

Tan sols tres mesos després del seu tancament a finals del passat mes de maig (veure) el local del carrer Pau del Protectorat ja té nou amo, Miguel Quijada, 'Vogelfrei', amb experiència com a promotor de festes exportades de Barcelona com 'Nasty Mondays' a Sala Zero, i que ara s'aventura amb aquest nou repte.

"Volem obrir com a sala referent de música electònica, i de la bona, a la Part Baixa on no hi ha, i així omplir aquest vuit i marcar la diferencia amb la resta" explica Quijada al Blog del Barri del Port. 

També indie rock i festes d'ambient

Tanmateix, Quijada assenyala que el 80% d'aquest objectiu es combinaria en un 20% programant puntualment indie rock, indietrònica i festes d'ambient com la que va promoure a la Sala El Cau amb Bizarre portant a JuanPe Nancy travesti Dj Set "però creant una nova festa/marca" explica.

En aquests moments el projecte passa per tota la paperasa i traspàs de permisos, així com el disseny de la nova estètica del local i cartelleria. Pel que fa a 'Thrash', traduït i interpretat com a 'cop', ve a significar, tal com diu, "un trencament, allò trencador" com a objectiu del nou projecte i a la vegada adoptant el mateix nom de la marca/festa que ha tingut lloc a indrets com Barcelona, Reus, Salou i a Tarragona, a El Cau o La Vaqueria, i que es converteix ara en nova sala.

El nou amo i també veí del Barri del Port afirma que no descarta contactes i formar part de la nova Associació d'Empresaris BaixaTGN ja que comparteix l'esperit, ganes i objectiu  de sumar esforços i d'incentivar aquesta zona de la ciutat per tal d'atraure gent i fomentar major control policial i seguretat a la Part Baixa, i que es perdi l'estigma de zona marginal i insegura. Les previsions d'obertura de 'Thrash Club' es fixen, ara per ara, per al segon cap de setmana del mes de desembre.