CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 d’agost del 2017

Troben el cos sense vida del jove de 25 anys desaparegut a la platja del Miracle de Tarragona

Una imatge de l'helicòpter

La Creu Roja i Salvament Marítim, amb el suport dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil del mar, han estat buscant durant quatre hores aquest dimarts a la tarda un noi de 25 anys i nacionalitat russa que havia desaparegut a la platja del Miracle de Tarragona i que finalment han trobat mort.

Han estat concretament membres de la unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra els qui han trobat el cos sense vida a la zona de l'espigó de la platja del Miracle, on hi ha roques. En trobar-lo, han portat el cos del jove a la zona del Port Marítim de Tarragona amb una llanxa de Salvament Marítim i de la Creu Roja.

La Creu Roja ha donat l'avís de la desaparició a les 15:54 hores, aquest dimarts al migdia. Sembla que algun testimoni ha vist entrar el jove a l'aigua però ningú l'ha vist sortir i les seves pertinences estaven a la platja, prop d'una caseta dels socorristes on onejava bandera vermella. En la recerca per mar hi ha participat una llanxa Venus de la Creu Roja, la Salvamar Diphda de Salvament Marítim, una embarcació de la Guàrdia Civil i els Bombers hi han donat suport amb l'helicòpter i l'equip GRAE subaquàtic. 

La recerca i troballa ha generant una gran expectació entre els banyistes i passejants, així com entre el veïnat del Barri del Port alertat pel so de l'helicopter que sobrevolava la zona.