CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 d’agost del 2017

La Part Baixa acollirà els concerts de Txarango i Roba Estesa per Santa Tecla 2017

Els concerts tindran lloc a l'Av.Vidal i Barraquer, davant la Tabacalera

Cada cop són més els actes que la Part Baixa va acollint respecte la Part Alta amb el foment de la descentralització de les festes. En aquest sentit enguany l'Ajuntament ha programat els concerts de Txarango i Roba Estesa de la nit del 20 de setembre, per Santa Tecla 2017, a l'Avinguda Vidal i Barraquer, davant la pantalla de la Tabacalera, espai que ja ha acollit anteriorment revetlles del mateix estil com la de Sant Joan.

D'altra banda la Plaça dels Carros, al Barri del Port, acollirà la nit del 16 de setembre la CucaFesta com a revetlla final de 'La Cucafera baixa 2017' uns dies abans, en avançar aquest acte que fins ara tenia lloc precisament la nit del 20 i que s'ha traslladat per evitar coincidir amb els concerts. En aquest sentit, la Cucafera i l'Associació de Veïns del Port són pioners en la programació d'actes festius dins del programa de la festa major, més enllà del nucli antic, des que enguany fa 5 anys es va idear aquesta baixada que unint els dos barris proposa a la ciutadania portar la festa cap al barri portuari.

Un altre acte que tornarà a repetir-se i que també té lloc al Barri del Port serà la KukiTecla al carrer Rebolledo amb Rebeca 'Duro de pelar' com artista convidada d'enguany la tarda i nit del 10 de setembre.