CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 d’agost del 2017

Testimoni d'una veïna amenaçada i atemoritzada per la indigent del c.Orosi

Una imatge de la indigent. Foto cedida
Si feia unes setmanes el Blog del Barri del Port publicava la situació que estan patint els veïns del carrer Orosi i Pau del Protectorat amb la indigent que habita aquella cantonada, en l'entrada d'un antic banc tancat, espai que s'ha apropiat, ens arriba ara el testimoni directe d'una veïna que assegura que viu atemorida per les amenaces que ha rebut dirigides a ella i el seu fill de 3 anys.

Cal recordar que segons apunta el veïnat es tracta d'una indigent agressiva i amb problemes psiquiàtrics que ocupa el carrer de forma voluntària amb un bon nombre de maletes, segons diuen amb roba i joies, de fet se l'ha pogut veure ben vestida i arreglada a la nit. A més d'insultar a vianants i cridar a altes hores de la nit, fa les seves necessitats al carrer i es despulla i renta allà mateix, una situació que s'ha conve
rtit en un calvari per als veïns i especialment la veïna que diu estar rebent atacs continuats.

"Te voy a dar donde más te duele, le voy a dar una patada a tu hijo que lo voy a rebentar" o "te voy a rajar el cuello con el cuchillo que tengo, zorra!" han estat algunes de les fortes amenaces rebudes, tal com podem escoltar al testimoni autoritzat que ens envia i que podeu escoltar en -aquest vídeo- al nostre facebook. Segons indica, la Guàrdia Urbana està al corrent però només podria desallotjar-la amb un ordre judicial, així com interposar una ordre d'allunyament o que fos enviada a un centre si un metge decretés en ella una malaltia mental. Per la seva part interposarà una denúncia tot i que afirma viure un infern des de fa temps que està afectant-la física i psicològicament.

Els proxos de Plaça dels Carros novament ocupats

El problema de la indigència al Barri del Port que va publicar el blog i del que es van fer ressó diversos mitjans, segueix present. Després de ser desallotjats diversos sense sostre dells porxos de la Plaça dels Carros (veure)  i ocupar altres espais com el parc del carrer Pompeu Fabra (veure) o la placeta del c.Rebolledo (veure), ara  han tornat a la mateixa ubicació.

Diversos matalassos tornen a ocupar el porxos de Plaça
dels Carros. Foto: Blog Barri del Port