CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 d’agost del 2017

Aurora Paños, empresaria del Barri del Port, nominada a la Watermelon Pool 2017

Estan en marxa les votacions de la nova edició de la Watermelon Pool, l'acte solidari de Sant Magí consistent en tirar a la piscina a diversos rostres de la ciutat, i enguany entre els candidats s'hi troba Aurora Paños, empresaria del Barri del Port.

Entre la trentena de nominats de la present edició, només cinc es tiraran a la piscina. La dinàmica consisteix en que cada usuari pot votar una sola vegada al dia des d'una mateixa IP. Les votacions s’allargaran fins al pròxim dilluns dia 14 d’agost al vespre i dimarts 15 al matí es donaran a conèixer els cinc candidats més votats per tirar-se a la piscina el dia 16. El protagonista més votat online rebrà els diners obtinguts de la venda dels tiquets de la Sindriada i de les partides de la WaterMelon Pool, per destinar-los a l’entitat benèfica escollida.

Empresaria i emprenedors de 35 anys, nascuda a la Part Baixa, trobareu a Aurora darrere de la barra del Premium Club o de la Llar del Pernil. En el cas de ser la més votada, destinarà els beneficis a l'Associació Ment i Salut La Muralla, ubicada també al Barri del Port, al carrer Sant Miquel. L'aposta per la Part Baixa per part de l'Aurora és clara i en aquest sentit dedica esforços des dels darrers anys.

Paños, com altres candidats, està actualment fent campanya per rebre vots mitjançant xarxes socials i vídeos. Podeu veure més detalls del seu perfil -aquí- i votar-la en -aquest enllaç-