CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de setembre del 2019

Les ocupacions i venda de droga obliguen a marxar als veïns de l'edifici annex als Jardins Vapor

Al fons l'edifici ocupat junt als Jardins Vapor

La situació del bloc de pisos del costat dels Jardins Vapor, al carrer Pare Agustí Altisent,1 amb Passatge Ferrer i Duran, és lamentable e insostenible.

Tant és així que fins a 4 famílies han abandonat ja l'edifici pels problemes generats per l'ocupació il·legal i venda de drogues, i tres veïns més ho faran properament, tal com publica TarragonaDigital.

La situació va començar fa dos anys però s'ha agreujat aquest estiu. De fet justament al setembre del passat any era notícia el trencament dels vidres del portal d'aquest edifici per part d'ocupes (veure). Actualment hi hauria ocupats en aquest edifici de propietat bancària fins a cinc habitatges, dos d'ells recentment i problemàtics amb joves agressius i venedors de droga.

Ni tan sols que hi hagi ubicada la delegació provincial de l'Institut Nacional d'Estadística és impediment ni dissuadeix l'activitat, venda i consum de drogues al portal, terrat i als Jardins Vapor. És habitual veure usuaris dormir al pati interior, trobar xeringues i sang al portal i les escales, a més de baralles, molèsties i entrada i sortida continuada d'usuaris. Indica el digital que tot i que hi ha presentades moltes denúncies i reclams al banc, no hi ha sol·lucions i fins i tot alguns dels pisos ocupats es segueixen publicitant a internet per 500 i 800 euros mensuals.