CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de setembre del 2019

Alerta groga a Tarragona per pluges a partir de la nit i tot el dia de demà


La demarcació de Tarragona activarà a partir d'aquesta nit, a les 22h, l'alerta groga per pluges o tempestes, la qual es mantindrà durant tot el dia de demà, segons les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia, un fet que sempre posa en alerta al veïnat del Barri del Port per possibles casos d'inundacions davant el problema que es pateix amb el clavegueram.

L'Agència Estatal de Meteorologia, alerta que a la província de Tarragona, en concret s'activarà l'alerta per pluges o tempestes al litoral i prelitoral nord. Pel que fa al litoral sud, s'activarà també l'alerta groga per vent i fenòmens costaners.

Protecció Civil ha activat l'alerta del pla Inuncat per la previsió d'aquestes pluges, que afectaran sobretot el litoral i el prelitoral central. Les pluges podrien provocar incidències i complicar la mobilitat, sobretot a l'àrea metropolitana. Protecció Civil demana extremar precaucions i no quedar-se a prop de lleres, rius i guals, així com evitar travessar rieres i torrents. També reclama que no es deixin cotxes aparcats en zones inundables, com en el cas del barri els carrers Smith i Castaños, i allunyar-se d'espigons i esculleres.