CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de setembre del 2019

El Recinte Firal, al Barri del Port, nou emplaçament per La Marató de Donació de Sang el 14 de setembre

Tarragona acull dissabte 14 de setembre, un any més, la Marató de donació de sang dins el marc de les Festes de Santa Tecla 2019 estrenant com emplaçament el Recinte Firal del Barri del Port. 

Ubicat just davant l'estació de trens, al carrer Orosi, l'espai oferirà de 9 a 21h espai per poder fer les donacions de sang que cada any acullen gran èxit amb més de 1.000 participants. És per això que des del Banc de Sang i Teixits junt amb l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès i l’Ajuntament de Tarragona, fan una crida a la participació perquè continuï essent un acte referent al nostre país, i ajudi a recuperar l’estoc de sang que necessiten els pacients dels hospitals de Catalunya després de l’estiu, en què les reserves han baixat un 30%. 

Es recomana als donants que reservin l’hora per anar a donar sang, a través de la web www.donarsang.gencat.cat/reserva , per tal de millorar l’organització. Per donar sang cal ser major d’edat, pesar 50 quilos o més i, no cal estar en dejú. En cas de ser dona, no estar embarassada.