CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de setembre del 2019

Arriba la 6a edició del Bule Bule Toga Fest aquest 27 i 28 de setembre al Barri del Port


La Sala Zero del Barri del Port de Tarragona acollirà aquest divendres 27 i dissabte 28 de setembre la 6a edició del Bule Bule Toga Fest, esdeveniment centrat en la música Garage, R&B, Punk i Rock “n” Roll i que gira al voltant d'una sóla idea: el batibull.

Amb el seu nom i filosofia, el festival fa un clar homenatge a la pel·lícula Animal House (Batibull a l'americana) i al seu protagonista, John Belushi. servint de pretext per a enfundar-se una toga romana i deixar-se portar per la música.

Un total de 13 grups amb un directe salvatge i directe com els coneguts danesos The Movement amb el seu mod revival al The Jam i carregats de lletres revolucionàries, la llegenda del punk anglès TV Smith & The Bored Teenagers fent el repertori de The Adverts, els alemanys The Munteses & Montesitas amb la seva beat/rock’n’*roll , o els powerpoperos irlandesos The Number Ones, també completen el lineup el trio de grup francesos com els Not Scientist, The Silly Walks i The Rustyn’s, els holandesos The Anomalys, els berlinesos Slander Tongue, els finlandesos Joni Ekman & Koira, els suecs The Manikins, els barcelonins Els Torontos i els biscains Els Retrunyeixis.

La festa s'allargarà cadascuna de les nits fins a les 6.00 de la matinada amb prestigiosos djs de l'escena nacional.

La plaça dels Carros cau de la programació

Enguany no es complementarà la programació amb actuacios, foodtrucks i market a la Plaça dels Carros com a les darreres edicions. El gruix del festival es realitzarà a la Sala Zero on tindran lloc les dues nits del festival, la Sala Mister Nullo on es realitzarà un concert i punxades el dissabte al migdia, i el Groove Bar, on hi haurà un concert el divendres i el dissabte, a manera de warm-*up, poc abans de l'obertura de portes de la Sala Zero.