CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de setembre del 2019

La Plaça dels Carros acull aquest dissabte nit La CucaFesta 2019


Aquest dissabte 14 de setembre i en el marc de les festes de Santa Tecla 2019 arriba la 7a edició de 'La Cucafera Baixa' que un any més acabarà a la Plaça dels Carros amb La CucaFesta.

El que és un dels esdeveniments més destacats de la setmana prèvia a les festes, i més multitudinaris i consolidats, tornarà a oferir la representació de la llegenda de la Cucafera, enguany amb Jana Gómez en el paper de princesa i Arnau Bustamante en el de cavaller, tots dos escollits per càsting i plasmats al cartell de l'acte que un any més ha dissenyat Iván Puente, membre de l'entitat.


A les 21h tindrà lloc 'La captura de la Cucafera' als Jardins de Casa de la Festa amb el valent cavaller que atraparà la bèstia per lligar-li la boca i evitar que segueixi donant queixalades. Seguidament la portarà a la princesa i junts es desplaçaran fins a la Catedral. 

A les 22h des del Pla de la Seu tindrà lloc la popular baixada amb la Xaranga Tocabemolls. Novament l'entitat ofereix al públic la possibilitat de fer una sorpresa a algú davant de tots els assistents, als instants previs, enviant correu  a cucaferatgn@hotmail.com. Seguidament la Plaça de les Cols serà escenari novament de l'encanteri amb que la princesa domesticarà la Cucafera per tal que sigui bona i llenci caramels. La comitiva festiva seguirà pel carrer Major, Misericòrdia, St.Agustí, Rambla Nova, Unió, Mitja Lluna, Apodaca i Plaça dels Carros. 

Arribats al Barri del Port a les 23.30h tindrà lloc La CucaFesta convertint la plaça dels Carros en pista de ball amb dj's, servei de barra, pizzes i molta gresca fins a les tantes.

En cas de pluja

Davant les previsions per enguany, tot i esperant que no plogui,  si la Cucafera no ha sortit de Casa de la Festa es realitzarà a l'interior la representació de la llegenda. En cas de ploure estant a la Catedral es mirarà de fer sota els porxos del carrer Merceria. Finalment si plou durant el recorregut cap a la Part Baixa, segons el punt, la Cucafera serà portada a Casa de la Festa o el local de l'entitat al carrer Sant Miquel. La CucaFesta se celebraria a Premium Club i Sala Zero, els dos locals encarregats de la revetlla.