CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 de setembre del 2020

L'Ajuntament de Tarragona reorganitza la col·locació dels contenidors de la brossa

Obres als contenidors de Pl.Infants. Foto: Blog Barri del Port

L’Ajuntament de Tarragona està substituïnt els contenidors soterrats per altres de superfície i està aprofitant a consultar amb les entitats veïnals quins són els millors punts per ubicar-los i on hi ha mancança.

En aquest sentit també s'estan fent obres de substitució als contenidors soterrats del Barri del Port com els de la Plaça dels Infants i la reunió prevista entre la presidenta de l'AVV del Port, Mari Carme Puig, i el conseller de Neteja, Jordi Fortuny, serà aquest dijous, segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port.

L'objectiu del consistori seria ubicar-los als espais més idonis, seguint una sèrie de criteris urbanístics per facilitar la mobilitat i ampliar la vorera sempre que sigui posible, sense perdre places d'aparcament, per una banda, i per altra millorar la visibilitat dels vianants i conductors.

La substitució es fa degut a que l'anterior equip de govern ja havia anunciat que els contenidors soterrats havien quedat obsolets, a més de presnetar problemes de bruticia, males olors i filtracions d'aigua.