CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de setembre del 2020

El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona acull l'exposició 'Tarragona confinada. La ciutat amagada'


El Tinglado 1 del Moll de Costa ofereix, des del passat diumenge 13 de setembre i fins al 8 de novembre, un seguit d'imatges que reflecteixen instants de la vida de la ciutat durant el confinament a causa de la pandèmia de la covid-19, per part d'onze fotògrafs vinculats a Tarragona.

La presentació ha anat a càrrec del president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset, i els autors de les fotografies que nodreixen l’exposició, qui junts també van plantar a l'exterior del tiglado un xiprer de cinc metres d’altura i una placa que recordarà la pandèmia, els efectes causats i les seves víctimes, amb el text «Per grans que siguin les inclemències, les arrels ben clavades en la nostra terra sempre troben la força per superar-les i enlairar-se amb fermesa».

Les persones que assisteixin a l’exposició podran adquirir el catàleg de la mateixa amb donatiu mínim de cinc euros que anirà destinat a la Creu Roja de Tarragona. A més, els fotògrafs destinaran el 50 per cent de la recaptació per la venda de les imatges exposades a entitats i accions socials relacionades amb la pandèmia de la covid-19.

L'exposició ha comptat amb Pep Escoda, com a coordinador de l’exposició, i la participació d'Alba Rodríguez, Cristina Serra, Montse Riera, Fabián Acidres, Laia Solanellas, Adrià Borràs, Àngel Ullate, Rubén Perdomo, Gerard Boyer i David Oliete.