CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de setembre del 2020

Detinguda una parella que havia accedit a un local en obres amb intenció de robar quedant-se tancats

Local on la parella va accedir-hi i quedar tancada

Aquest dimarts una parella va quedar atrapada en el propi parany quan van accedir a un local amb presumpta intenció de robar, i del que després no van poder sortir.

Va ser entorn de les 18h de la tarda quan la parella va protagonitzar una baralla amb un treballador d'un local en obres del carrer Misericòrdia del Barri del Port tractant d'accedir-hi.

Es tractava d'un home de 34 anys, veí de Tarragona que portava un patinet elèctric i una dona de 40 anys veïna de Barcelona, i amb símptomes d'embriagadesa, que van forcejar amb el treballador fins que aquest va aconseguir tancar la porta del local i marxar fent senyal de trucar a algú mentre l'increpaven.

Finalment la parella va aconseguir obrir la porta i tancar-se dins del local de manera que quan el treballador va tornar, va tancar de forma mecànica la persiana deixant-los tancats a l'interior sense saber-ho.

Va ser passades les 19h de la tarda quan des de l'interior van tractar de sortir forçant i apujant un pam la persiana sense aconseguir-ho del tot. Una estona més tard, el mateix treballador junt amb un altre van passar per la cantonada i un d'ells després d'acomiadar-se de l'altra es va adonar en passar per davant del local, que la persiana estava un pam pujada i hi havia moviments a l'interior, de manera que en obrir-la va sorprendre la parella dins. Els dos homes van forcejar mentre el treballador va cridar demanant ajuda i a l'altre company va tornar per ajudar-lo.

El veïnat del mateix edifici va alertar als Mossos d'Esquadra que van enviar-hi dues dotacions després d'un primer vehicle d'agents de paisà que estarien per la zona i que es van encarregar de retenir la parella, escorcollar-los i revisar l'interior del local, on entre altres objectes hi havia una televisió nova i el patinet elèctric del qual més tard es va rebre denúncia de robatori la mateixa tarda a la Plaça dels Carros.

La parella va quedar detinguda per un robatori amb força i passaran en les properes hores a disposició judicial. L'home té un antecedent previ per un delicte contra el patrimoni i la dona compta amb una desena d'antecedents. El veïnat denuncia que com és habitual quedaran en llibertat per seguir delinquint.